Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

KORRES Bellflower Tangerine Pink Pepper 50 ml

349,00 DKK

KORRES Bellflower Tangerine Pink Pepper 50 ml er en virkelig skøn og frisk duft til kvinder. Med duftnoter af blandt andet klokkeblomst, mandarin, bergamot, kardemomme, rosa peber og hvid moskus tiltaler den enhver kvinde. Duften er uden parabener og mineralsk olie og er vegan-venlig.

 

 

Ikke på lager

Kategorier: , , ,

KORRES Bellflower Tangerine Pink Pepper 50 ml

Nøgleord: Blomster, frugt og træ. Topnoter: Kardemomme, bergamot, mandarin, rosa peber. Hjertenoter: Iris, te, klokkeblomst. Kropsnoter: Hvid moskus, cedertræ, vetiver.

Klokkeblomst
Et symbol på taknemmelighed, den mest sjældne af den porcelænsagtige, klokkeformede blomst, der vokser på Olympen, hjem for de gamle guder. En sød, fin blomsterduft elsket af både magiske væsner og dødelige.

Mandarin
Den orange frugt, der har været anvendt som nytårsgave i den orientalske del af verden i århundreder. Denne citrusfrugt, som stammer fra Tanger i Marokko, forbindes med lykke og fremgang og er intens orange i farven og sød i smagen med en dybere, krydret side trods det honningagtige udseende.

Rosa peber
Rosa peber – også kaldet Baie Rose – var et vigtigt betalingsmiddel for de gamle grækere og er et smagfuldt, let sødt bær med noter af roser og diskrete krydderier. Stammer fra Andesbjergene i Peru og har fået sit navn efter farven og formen, men ikke den søde smag.

Om KORRES:

I 1996 blev KORRES grundlagt af George og Lena Korres der efter mange års fordybelse havde udviklet en dyb forståelse og viden om naturlige ingredienser og deres anvendelse i mere end 3.000 naturlægemidler. George og Lena havde en drøm om at fremstille sikre, klinisk effektive og økonomisk overkommelige, naturlige hudplejeprodukter. KORRES startede som det dengang allerførste homøopatiske apotek i den græske hovedstad Athen.

KORRES udvikler innovative og klinisk effektive hudpleje produkter baseret på naturlige og aktive ingredienser. KORRES arbejder for at fremme forskningen i naturlige ingredienser til behandling af forskellige hudtilstande, og gør en dyd ud af at udnytte de unikke muligheder, som findes i den græske flora og planteverden.

Alt dette igennem samarbejde med lokale bønder og produktion af værdifulde økologiske ekstrakter. Forskning i naturlige ingredienser er grundstenen i KORRES, og massive forskning har gjort KORRES til pionerer inden for forskning i blandt andet anti-age og pigmentering.

KORRES produkterne er fremstillet uden brug af råolie, biprodukter, silikoner, propylene glycol og parabener. KORRES er produkter, der er overkommelige til hverdagsbrug i interessant design, der kan inspirere og gøre os glade.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.