Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

KORRES Cleansing Wipes Milk Proteins

69,00 DKK

KORRES Cleansing Wipes Milk Proteins er rensende klude til rens af huden og aftagning af make-up. Når det skal være nemt eller du er på farten.

 

På lager

Varenummer (SKU): 5203069023484 Kategorier: , , ,

KORRES Cleansing Wipes Milk Proteins

Anvendelse: Brug til at rense ansigtet eller fjerne make-up. Kan også bruges som en opfrisker i løbet af dagen.

Ingredienser: Indeholder mælkeproteiner som nærer og fugter huden. Mælk betragtes som en uvurderlig hudplejeingrediens på grund af sin rige sammensætning og gode egenskaber for huden. Mælkeproteiner tilbyder mere end 40% essentielle aminosyrer og deltager i syntesen af kollagen, elastin og keratin. Derudover har de fremragende fugtgivende egenskaber.

I 1996 blev KORRES grundlagt af George og Lena Korres der efter mange års fordybelse havde udviklet en dyb forståelse og viden om naturlige ingredienser og deres anvendelse i mere end 3.000 naturlægemidler. George og Lena havde en drøm om at fremstille sikre, klinisk effektive og økonomisk overkommelige, naturlige hudplejeprodukter. KORRES startede som det dengang allerførste homøopatiske apotek i den græske hovedstad Athen.

KORRES udvikler innovative og klinisk effektive hudpleje produkter baseret på naturlige og aktive ingredienser. KORRES arbejder for at fremme forskningen i naturlige ingredienser til behandling af forskellige hudtilstande, og gør en dyd ud af at udnytte de unikke muligheder, som findes i den græske flora og planteverden.

Alt dette igennem samarbejde med lokale bønder og produktion af værdifulde økologiske ekstrakter. Forskning i naturlige ingredienser er grundstenen i KORRES, og massive forskning har gjort KORRES til pionerer inden for forskning i blandt andet anti-age og pigmentering.

KORRES produkterne er fremstillet uden brug af råolie, biprodukter, silikoner, propylene glycol og parabener. KORRES er produkter, der er overkommelige til hverdagsbrug i interessant design, der kan inspirere og gøre os glade.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.