Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

KORRES Cleansing Wipes Pomegranate

69,00 DKK

KORRES Cleansing Wipes Pomegranate er rensende klude til rens af huden og aftagning af make-up. Når det skal være nemt eller du er på farten.

 

På lager

Varenummer (SKU): 8852664740530 Kategorier: , , ,

KORRES Cleansing Wipes Pomegranate

Anvendelse: Brug til at rense ansigtet eller fjerne make-up. Kan også bruges som en opfrisker i løbet af dagen.

Ingredienser: Granatæble-ekstrakt der sammentrækker porerne og toner huden. Granatæble er rig på garvesyre, anthocyaniner, vitaminer (A, C, E) og mineraler og er meget kendt for sin antioxidante egenskaber. Dette høje niveau af antioxidanter er effektiv til bekæmpelse af frie radikaler, der forårsager ældning af hudceller. Granatæbleekstrakt er ideel til fedtet og kombineret hud.

I 1996 blev KORRES grundlagt af George og Lena Korres der efter mange års fordybelse havde udviklet en dyb forståelse og viden om naturlige ingredienser og deres anvendelse i mere end 3.000 naturlægemidler. George og Lena havde en drøm om at fremstille sikre, klinisk effektive og økonomisk overkommelige, naturlige hudplejeprodukter. KORRES startede som det dengang allerførste homøopatiske apotek i den græske hovedstad Athen.

KORRES udvikler innovative og klinisk effektive hudpleje produkter baseret på naturlige og aktive ingredienser. KORRES arbejder for at fremme forskningen i naturlige ingredienser til behandling af forskellige hudtilstande, og gør en dyd ud af at udnytte de unikke muligheder, som findes i den græske flora og planteverden.

Alt dette igennem samarbejde med lokale bønder og produktion af værdifulde økologiske ekstrakter. Forskning i naturlige ingredienser er grundstenen i KORRES, og massive forskning har gjort KORRES til pionerer inden for forskning i blandt andet anti-age og pigmentering.

KORRES produkterne er fremstillet uden brug af råolie, biprodukter, silikoner, propylene glycol og parabener. KORRES er produkter, der er overkommelige til hverdagsbrug i interessant design, der kan inspirere og gøre os glade.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.