Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

MAGICSTRIPES Chin & Cheek Lifting Mask – SINGLE

95,00 DKK

MAGICSTRIPES Chin & Cheek Lifting Mask – SINGLE er en elastisk hydrogel maske, som effektivt minimerer rynker og giver huden på nederste del af ansigtet et løft. Det er den perfekte hjemme behandling, der tillader dig at trække stikket ud i 30-40 min. Masken løfter, opstrammer og definerer kæbelinjen. Huden får et boost og der sættes gang i blodcirkulationen, så huden efterlades med den smukkeste glød.

 

På lager

Varenummer (SKU): CCsingle Kategorier: , , ,

MAGICSTRIPES Chin & Cheek Lifting Mask – SINGLE

Anvendelse:

  1. Rens ansigtet og dup det tørt.
  2. Tag masken ud af pakken og fjern filmen. Hver maske kan anvendes 1 gang og smides ud efter brug.
  3. Påfør den øverste del af masken og husk endelig at trække i den, så den ikke strammer for meget om ørerne. Derefter trækkes den underste del af masken over ørerne.
  4. Lad masken virke i 30-40 minutter (snup en lur på sofaen) og dup derefter din hud forsigtigt og mærk hvordan alle de nærende ingredienser absorberes og gør underværker for din hud! Masken skal ikke vaskes af. Kan anvendes hver dag eller efter behov.

Prøv også Hyraluronic Intensive Treatment Mask:

Denne helt igennem magiske maske lavet af fugtgivende økologisk og nedbrydeligt Hydrogel, indeholder koncenteret Hyaluron Syre af højeste kvalitet. Masken virker fugtgivende, opstrammende og beroligende på huden og forbedrer hudens elastisitet markant. Den giver aldrende og/eller tør og dehydreret hud nyt liv med det samme. Masken indeholder Trehalose der er kendt for sin beskyttende egenskaber og som styrker og beskytter huden mod klimatiske forandringer.

Hyaluron syre findes naturligt i huden og sørger for at binde vand til hudens celler, så huden fremstår fast og glat og uden synlige rynker. Niveauet af Hyaluron syre i huden reduceres med alderen og en koncentreret maske som denne, er derfor med til at opretholde den naturlige niveau af Hyaluron i huden.

Masken er 100% miljøvenlig og uden parabener eller kunstig parfume.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.