Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Mineralogie Tomt Etui med plads til 4 refills

69,00 DKK 55,00 DKK

Bland Selv for Beauty freaks! – Start din samling af favorit farver ved at købe 1 eller flere Refills og dette tomme etui.

Hvis du vælger dine top 4 farver, modtager du kvit og frit et flot etui at have dem i…

MINERALOGIE Pressed Mineral Shadow er top kvalitets-øjenskygger med en farvepigmentering, der ikke er set før i mineralmakeup. Få et fantastisk look, hvad enten du ønsker et naturligt eller dramatisk look. Pressed Mineral Shadow er øjenskygger af mineraler og fugtbevarende ingredienser, som virker plejende og giver super holdbarhed. Lægges på øjenlåget, våd eller tør, med en Shadow Brush. brug Mineralogie Eye Shadow Primer på øjenlåget før skyggen påføres, for optimal holdbarhed.

På lager

Varenummer (SKU): emptyround Kategorier: , , , , , ,

Mineralogie Mineral Makeup – forlængelse af sund hudpleje!

Mineralogie Makeup bruger ingredienser af højeste kvalitet i deres makeup, hvilket gør dem til en af de stærkeste producenter af mineral-makeup på markedet i dag. 

Mineralogie vælger kun at bruge naturlige mineraler i deres makeup, da de er sunde for huden og virker som en forlængelse af hudplejen. De får gang på gang huden til at strålende og fejlfri ud. 

Mineralogie er fri for talkum, stivelse, parfume og andre unødige fyldstoffer, der anvendes i traditionel kosmetik. Mineralogie bruger også A- og E-vitamin i deres foundations, fordi de virker som naturlige antioxidanter, der beskytter huden mod forureningskilder, og fordi de holder huden ung og frisk. 

Mineraler fremmer også solbeskyttelse, tilstopper ikke porerne og giver huden en naturlig glød. Mineraler er så lette, at huden kan ånde og transpirere igennem dem!

Hemmeligheden til en smuk farve, perfekt dækning og et sundt, frisk look er udelukkende ingredienserne. Hos Mineralogie skal makeup være en naturlig forbedring, der er formuleret til at frembringe det bedste i hudfarven og det generelle udseende. Mineralogie tager det et skridt videre og derfor indeholder Mineralogies karakteristiske Loose Foundations SPF 26. 

100% naturligt resultat – Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød. Mineralogie makeup vil fremhæve din naturlige skønhed. 

100% sundt for huden – Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Mineralogie beskytter mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker. 

Mineralogie har flere fordele:

  • Føles let og naturlig på huden.
  • Et dækkende naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød.
  • For optimalt resultat skal der anvendes børster/pensler specielt fremstillet til mineral-makeup.
  • Super dækkeevne og bruges af professionelle makeup-artister. 

Kun det bedste er godt nok! – Mineralogie bruger kun de bedste ingredienser kombineret med markedets højeste solfaktor og konkurrencedygtige priser.