Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Real Techniques Brush Cleansing Palette

199,00 DKK

Real Techniques Brush Cleansing Palette – en unik rense-palet, der gør det til en leg at rense dine pensler i 3 lette trin. Vask – Skyl – Tør. Den perfekte make-up begynder med en ren pensel.

Denne ergonomiske designede rensepalet i silikone ligger perfekt i hånden, så du nemt og hurtigt kan rense dine pensler. De forskellige strukturer på palettens overflade sikrer, at alle typer pensler renses i dybden. De runde knopper renser pensler med lange hår, de krydsformede knopper renser tætte penselhår mens de små, runde knopper renser mindre, finere pensler. Når du har renset dine pensler ligges de til tørre på en vandret overflade eller på hovedet. Lad dem aldrig stå op og tørre.

Se hvordan Real Techniques Brush Cleansing Palette anvendes her

På lager

Varenummer (SKU): RT-1471 Kategorier: , , , ,

Real Techniques Brush Cleansing Palette

Real Techniques er grundlagt af søstrene Sam og Nic Chapman, der er vokset op blandt makeup – bl.a. med en tante, som var top makeupartist i London med kunder som Prinsesse Diana og David Bowie. I 2009 fandt søstrene sammen professionelt og uploadede deres første makeup tutorial på deres YouTube-kanal Pixiwoo. I dag er Pixiwoo Storbritanniens største skønhedskanal med næsten to millioner abonnenter og mere end 161 millioner afspilninger. I 2010 opstod idéen om en skræddersyet, professionel makeup pensel kollektion ud fra devisen om, at makeup-artisteri afhænger af de rigtige redskaber, og at mange kvinder ikke er helt sikre på, hvordan og hvilke pensler, de skal bruge. Året efter, i 2011, lancerede Sam og Nic makeup pensel kollektionen Real Techniques – en bred kollektion af skræddersyede pensler af højeste kvalitet kombineret med professionel, underholdende trin-for-trin vejledning fra Sam og Nic på Pixiwoo-kanalen.

Real Techniques består af mange forskellige børster, pensler og makeup tilbehør. Farvekoder giver et godt overblik over dine makeup værktøjer.

Orange er basen – smuk makeup starter med en fejlfri base

Lilla er øjnene – løft dit look ved at fremhæve din øjne

Pink er finish – det sidste skridt med en perfekt overflade

Sæt – indeholder de børster du behøver. Praktisk taske følger med

Bold Metals – en kollektion, der har et eksklusivt look med metallisk ydre af guld, rosaguld og platin

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.