Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Real Techniques Deep Cleansing Gel

99,00 DKK

Real Techniques Deep Cleansing Gel er den allerførste af sin slags. En gelé til at rense dine pensler med en formel, der effektivt fjerner alle makeup-rester – både de synlige, men også de urenheder, som ikke kan ses med det blotte øje. Og takket være gelé-konsistensen er det nemt at dosere så der ikke løber for meget produkt ud og går til spilde. Den dermatologisk testede,  hudvenlige rense-gelé indeholder hverken alkohol eller phthalater og sikrer en hurtigt, og nem afrensning af dine pensler.

Anvendes en gang om ugen eller efter behov. Kom en lille mængde ud i håndfladen eller i din nye Brush Cleansing Palette. Tilføj varmt vand og rør penslerne rundt i geléen/vandet. Bliv ved indtil den er ren. Sørg for, at penslens base ikke kommer ned i geléen/vandet. Form derefter penslen med fingrene og lad den tørre enten liggende eller på hovedet. Lad den aldrig stå op og tørre.

Se hvordan Real Techniques Deep Cleansing Gel anvendes her

På lager

Varenummer (SKU): RT-1470 Kategorier: , , , ,

Real Techniques Deep Cleansing Gel

Real Techniques er grundlagt af søstrene Sam og Nic Chapman, der er vokset op blandt makeup – bl.a. med en tante, som var top makeupartist i London med kunder som Prinsesse Diana og David Bowie. I 2009 fandt søstrene sammen professionelt og uploadede deres første makeup tutorial på deres YouTube-kanal Pixiwoo. I dag er Pixiwoo Storbritanniens største skønhedskanal med næsten to millioner abonnenter og mere end 161 millioner afspilninger. I 2010 opstod idéen om en skræddersyet, professionel makeup pensel kollektion ud fra devisen om, at makeup-artisteri afhænger af de rigtige redskaber, og at mange kvinder ikke er helt sikre på, hvordan og hvilke pensler, de skal bruge. Året efter, i 2011, lancerede Sam og Nic makeup pensel kollektionen Real Techniques – en bred kollektion af skræddersyede pensler af højeste kvalitet kombineret med professionel, underholdende trin-for-trin vejledning fra Sam og Nic på Pixiwoo-kanalen.

Real Techniques består af mange forskellige børster, pensler og makeup tilbehør. Farvekoder giver et godt overblik over dine makeup værktøjer.

Orange er basen – smuk makeup starter med en fejlfri base

Lilla er øjnene – løft dit look ved at fremhæve din øjne

Pink er finish – det sidste skridt med en perfekt overflade

Sæt – indeholder de børster du behøver. Praktisk taske følger med

Bold Metals – en kollektion, der har et eksklusivt look med metallisk ydre af guld, rosaguld og platin

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.