Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

The O Spiral Elastik Brown

39,00 DKK

The O spiral elastik er en unik type hårelastik, som hverken filtrer, knækker eller belaster dit hår. Elastikken har en innovativ spiralform, der giver oplevelsen af at sætte håret op, en helt ny dimension. 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): spiralbrown Kategorier: , ,

The O spiral elastik er en unik type hårelastik, som hverken filtrer, knækker eller belaster dit hår. Elastikken har en innovativ spiralform, der giver oplevelsen af at sætte håret op, en helt ny dimension. The O spiral elastikken eliminerer fuldstændigt problemerne ved brug af almindelige hårelastikker, hvor mange oplever knækkede hårstrå og hovedpine på grund af skæv belastning af hårets samling i elastikken.

Med The O spiralelastikken får du en hårelastik, der er markant nemmere i brug, da den sørger for at samle håret på en mere enkelt facon, ved blot at samle spiralen og dermed fastholde håret. Trykket fordeles jævnt i håret, og du skal derfor ikke længere døje med knækkede, overbelastede hårstrå, eller hovedpine forårsaget af belastningen af hårets opsætning.

The O er den absolut sundeste måde at samle håret på, uanset om det er i en knold, hestehale eller noget helt tredje. Den smarte spiralfacon gør ligeledes at elastikken øjeblikkeligt slipper håret, når den skal ud, hvormed du slipper for filtrede knuder og lignende. Spiralelastikken fås i sort, brun og gennemsigtig.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.