Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Escentric 03 – 100 ml

950,00 DKK 499,00 DKK

escentric 03 er en hyldest til den mere velkendte side af vetiver som en mørk, let eksotisk trænote. I kompositionen giver topnoter af ingefærrod, grønne peberkort og mexicansk lime først en brusende friskhed. Hjertenotens irisrod svøber sig i egyptisk jasmin og bløde te-noter, mens kropsnotens let bitre vetiver blødes op af sandeltræ, cedertræ, læder og musk. Det overordnede indtryk: krydret, men frisk, med varme, balsamiske undertoner – som en klassisk chypre-duft. Typisk for Geza Schön er duften sensuel, men uden sødme – og hans suveræne evne til at skabe uventede associationer gør, at du kan fornemme en flygtig duft af ginger ale.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EME03 Kategorier: , , ,

Koncept

Baggrunden for, hvad der skulle blive til escentric molecules, var Geza Schöns ønske om, at skabe en duft til dem, der ikke ønskede at bruge en duft: “en duft, der ikke dufter“. Så subtil, at den ville blive en del af en persons aura snarere end at være et selvstændigt identificerbart element.

Geza Schön tog udgangspunkt i aromakemikaliet Iso E Super, en meget anvendt parfumeingrediens, som normalt optræder i meget små mængder. Iso E Super er ifølge Geza Schön ikke så meget en duft som en subtil, fløjlsagtig fornemmelse på huden.

Geza Schön valgte at fortolke Iso E Super i to versioner, en helt ren, kun indeholdende dette ene duftmolekyle – noget, verden aldrig nogensinde før havde oplevet. I den anden version valgte Geza Schön at nuancere duftudtrykket ved at kombinere med få andre, udvalgte ingredienser.

Den ene version fik navnet molecule 01. Den anden escentric 01. Og et nyt koncept i duftens verden var født: escentric molecules.

Flakonerne er designet i et samarbejde mellem Geza Schön og MeCompany. Duftenes sanselige og naturvidenskabelige natur har inspireret til et udtryk med matematiske binære koder og molekylær grafik.

escentric molecules blev lanceret i stormagasinet Harvey Nichols i april 2006 og blev mere end en øjeblikkelig succes. Duftene, der kan bruges af både kvinder og mænd, vand kultstatus. Deres passionerede fanskare verden over tæller blandt andet Kate Moss, Elton John, Marilyn Manson, Dita Von Teese, Christina Aguilera og Madonna.

ESCENTRIC MOLECULES ER ET RESULTAT AF ET SAMARBEJDE MELLEM DEN BERLIN-BASEREDE “NÆSE” GEZA SCHÖN, DESIGNGRUPPEN I MECOMPANY I LONDON OG JEFF LOUNDS FRA BRANDING BUREAUET THIS COMPANY.