Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Laboratory Perfumes Tonka Eau de Toilette 100 ml

700,00 DKK

Laboratory Perfumes Tonka Eau de Toilette 100 ml

På lager

Varenummer (SKU): LP-004 Kategorier: , ,

Laboratory Perfumes Tonka Eau de Toilette 100 ml

Læs mere om de forskellige dufte fra Laboratory Perfumes:

Tonka:

Amber: Amber duften har flere niveauer af træ, jord og rav, som er kombineret med et krydret lag. Rav er forstenet harpiks, der er blevet værdsat for sin farve og naturlige skønhed siden den tidligere stenalder. Rav anvendes bl.a som en ingrediens i parfumer, til smykker og derudover også som et helbredende middel inden for naturmedicin.

Ordet Amber (Rav) refererer til en kostbar olie, der stammer fra Kaskelot hvalen, nu kaldet ambragris (Ambra). Rav og Ambra blev ofte forbyttet, fordi de begge blev fundet langs strandene. Den historiske brug af ambragris fra gamle dage var som en stabilisator i parfumer, dog bliver den stort set ikke brugt I dag. Stykker af rav der er blevet løsnet fra havbunden bliver skyllet op af bølgerne. Selvom det er sjældent, kan man stadig finde Amber langs strandene i England.

Gorse: Gorse har undertoner af kardemomme, der fører os til kysten og landskabet. Gorse er frisk og krydret med en tone af citrus. Gorse, der betyder tornblade er en slægt af omkring 20 plantearter, tornede grønne buske. Alle arter har gule blomster, nogle med en meget lang blomstringstid. Fælles for tornbladene er, at de blomstrer i det sene efterår, samt vinteren igennem, men de er mest kraftige i foråret.

Mellem de forskellige arter, vil der næsten altid være et tornblad der blomstrer, hvoraf det gamle engelske ordsprog er udledt: ‘When gorse is out of blossom, kissing’s out of fashion.’ Tornbladens blomster har en karakteristisk kokos duft. Den opleves meget kraftig af nogle personer, men kun svagt af andre. Tornblad vil almindeligvis forekomme på heden – et område mennesker har skabt for tusinder af år siden. Tornblad skød op hvor træerne blev ryddet og jorden var sur og næringsfattig i Storbritannien. Dette skabte ideelle vækstbetingelser for planter såsom lyng og tornblad. Områdets dyrearter omfatter bl.a. krybdyr, hvepse, og mange arter af sommerfugle og møl.

Samphire: Inspirationskilden til Samphire er opstået et sted mellem brydende bølger og det gyldne sand på den engelske kyst. Samphire er en harmonisk duft med kraftige aromatiske noter af friske Enebær, Citrus olie og Jernurt, der blandes med aromatisk lavendel, basilikum og rosmarin, og med klassiske moderniserede undertoner af hvidt rav og mos fra eg.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.