Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE Eau de Parfum 10 ml

199,00 DKK

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE Eau de Parfum 10 ml kommer her i en smart genopfyldelig taskestørrelse. Til dig der gerne vil have din duft med på farten, give den perfekte værtindegave eller blot vil “teste” duften.

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE Eau de Parfum er en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne. Den varme brise, som kommer i foråret mixet med vand og de mørke træer fra Danmark. Pink champagne møder hyldeblomst mm.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 40072250-1 Kategorier: , , , ,

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE Eau de Parfum 10 ml

PINK MOLéCULE – tiltaler alle kvinder! PINK MOLéCULE er en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne. Den varme brise, som kommer i foråret mixet med vand og de mørke træer fra Danmark. En duft, som signalerer uskyldighed og renhed, men med stærke sensuelle undertoner. PINK MOLéCULE er en feminin duft og nøgleordene er blandt andet hyldeblomster, abrikos, mahogni og sort træ.

Om ZARKOPERFUME:

Fascination for dufte har udviklet sig til en dyb passion for parfume. Zarko Pavlov kan tilskrive sig titlen kunstner og parfumeur, og er blandt de få, der har evnet og udviklet som kun ganske få kan. Zarko Pavlov har udviklet kvalitetsparfumer, der matcher det nordiske temperament – kun indeholdende det allerbedste – både til kvinder og mænd.

Den første duft af alle MOLéCULE 234.38 er komponeret på selve vægten af molekyler og hvordan de påvirker hinanden kontra kulde, varme og specielt det miljø man befinder sig i. Duften har en lang levetid og udvikler og trækker sig sammen hele tiden.

I historiske omgivelser i Nordsjælland i det smukke Sauntehus Slothotels gamle staldbygning ligger i dag Danmarks eneste parfumehus, hvor udvikling, produktion, pakning og salg ligger under ét og samme tag. Alle parfumer er 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium.

Siden lanceringen af de første dufte i 2013, har successen ikke været til at tage fejl af. Zarko Pavlov og hans team har oplevet en fantastisk interesse for parfumerne, og ikke bare i Norden. Duftene sælges i dag bl.a. også i Tyskland, England og Rusland. De “klassiske” molekyledufte findes i dag i 7 forskellige varianter og i oktober 2016 kom 3 helt nye Serum de Parfums til sortimentet.

ZARKOPERFUME molekyle dufte:

PINK MOLéCULE – tiltaler alle kvinder! PINK MOLéCULE er en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne. Den varme brise, som kommer i foråret mixet med vand og de mørke træer fra Danmark. En duft, som signalerer uskyldighed og renhed, men med stærke sensuelle undertoner. PINK MOLéCULE er en feminin duft og nøgleordene er blandt andet hyldeblomster, abrikos, mahogni og sort træ.

OUD´ ISH – Oud er navnet på verdens dyreste råmatriale til parfume – og har en helt særlig duft af sødlige skove og skovbunde. Oud er ofte kaldet agertræ. Udvindingsprocessen er enormt vanskelig. Når barken bliver angrebet af en speciel parasit, reagerer træets bark ved at producere det kostbare sorte materiale, der bliver omtalt som flydende guld. Oud har stor efterspørgsel og en anslået værdi, der er 1,5 gange højere end guld. I denne parfume er der brugt rå matrialer af den allerfineste kvalitet. Nøgleordene er indisk grøn te og hvid musk af høj kvalitet. Denne duft er unisex.

MOLéCULE 234.38 – er dominieret af ét stort molecule. Et molecule der arbejder med din egen duft. En duft, der egentligt er et fænomen – og ikke en parfume. Duften er komponeret på selve vægten af moleculerne – og hvordan de påvirker huden kontra kulde, varme – og specielt det miljø, personen befinder sig i. Duften udvikler sig og trækker sig sammen hele tiden. Faktisk i op til 10 timer. Den største udfordring i dette fænomen har været, at der er blevet brugt fuldstændig modstridende moleculer overfor hinanden. Dette gør 234.38 til en dyb sensuel duft, man ikke kan få nok af. Nøgleordene er: En stor molecule som den dominerende ingrediens. Denne duft er en unisex parfume.

INCEPTION – Denne duft er stærkt inspireret af filmen Inception. Parfumen er komponeret, så den går igennem 6 faser i stedet for 3, som i de klassiske parfumer. For at skabe denne duft, måtte Zarko arbejde i accorder som i musik; først skabe de lyse toner, for så at gå lavere og lavere i dybden – men i den omvendte rækkefølge. Duften spiller på hele dit duft- og følelsesregister.
Nøgleordene er: Ozon, citron, blomster, grønt og skov.  Denne duft er unisex.

MÈNAGE À TROIS – Denne duft har været undervejs i halvandet år og inspirationen til duften har Zarko Pavlov fundet i at kigge på mennesker og deres interaktion, og i det er der opstået en tanke af taknemmelighed over, at vi har vores nordiske frihed. Samtidig er parfumen kulminationen på den rejse Zarko har været på med ZARKOPERFUME. Et sats om at blive et kendt dansk parfumehus med succes, er nu lykkedes.

Parfumen er komponeret af 3 store musk molekyler, hvoraf den ene er fraktioneret, så den passer ind i kompositionen og giver en intim og spændende duft. Som en ekstra dimension udvikler duften sig fra at være helt uskyldig og frisk til en dyb intens og sensuel, dog uden at blive overvældende, så intet er som det først giver sig ud for.

Selvom navnet på denne parfume kan virke opsigtsvækkende, er den i virkeligheden mest af alt en hyldest til frihed. Frihed til at forelske os, friheden til at indgå i de relationer vi gør, friheden til at sige, hvad vi mener og frihed til at handle for at forme vores eget liv. Vi bruger vores frihed! De traditionelle mønstre vores samfund er baseret på, er ikke nødvendigvis facit for, hvordan vi hver især vælger at leve vores liv. Men frihed kræver mod. Modet til at bryde med traditionelle konventioner, at turde tænke nyt, og handle herefter, og deraf navnet på den nye parfume. Nøgleordene er: Aromatisk base af musk noter med et hint af frisk vandmelon.

e’L – Er en duft, der er komponeret til den bevidste, luksuriøse kvinde, som befinder sig i det pulserende liv hele tiden. En duft, der udvikler sig fra grøn te og granatæble til dybe sensuelle noter, helt uden at være tung. Duften er nordisk, diskret og frisk. Nøgleordene er: granatæble, hvide blomster, indisk grøn te, ozoner, sød hvid musk og lyst træ.

MOLéCULE NO 8 – også kaldet Wooden Chips tiltaler både mænd og kvinder! Inspirationen til MOLéCULE NO 8 blev udløst i et øjebliks frihed på en strand, en tidlig morgen i efteråret. Derfra blev udformingen af duften en øvelse i at slippe al kontrol og regler – og i at destillere et øjeblik af uskyld og et menneske i al dens skønhed i en duft. MOLéCULE NO 8 er en maskulin duft med nøgleordene mandarin, tyrkisk rose og vestindisk argan olie.

ZARKOPERFUME Serum de Parfums:

OUD-COUTURE – Topnoter af mandarin, Neroli, Bergamot, hjertenoter af kardemomme, sort peber og vanilje og en base af oud, sandeltræ, rosentræ og vetiver.

BUDDHA-WOOD – Buddha-træ, australsk sandeltræ, cashmere-træ og musk.

SUPERCHARGED MOLéCULE – Vi har taget den klassiske MOLéCULE 234.38 og givet den mere styrke og dybde gennem modningsprocessen i de franske egetræsfade.

Zarko Parfume blev i 2015 valgt til årets danske produkt ved Danish Beauty Award – hør dommernes begrundelse for deres valg her