RescueRXx

RescueRXx

RescueRXx fra CND kan allerede nu forudbestilles i webshoppen! Den er næsten for god til at være sand. RescueRXx  er et keratinforbedrende produkt, der reparerer dine skadede negle med keratin og jojobaolie. RescueRXx kan bruges så ofte man ønsker det, men en typisk behandling vil vare mellem 1-4 uger alt efter, hvor skadet dine negle er.

Efter 1 uges behandling, 2 gange dagligt:

80 % oplevede en væsentlig forbedring af deres negle

69 % oplevede færre hvide pletter på neglene

73 % oplever at neglene deler sig mindre i lag (spalter)

Hvad og hvordan?
RescueRXx fra CND indeholder naturlig keratin som er det samme protein dine naturlige negle er lavet af. Hver gang RescueRXx anvendes deponeres kreatinen i de beskadigede områder af neglen, såsom revner, afskalning, opsplitning negle og hvide pletter. RescueRXx indeholder keratin (fra fåreuld), jojoba olie og mandel olie, der virker som transportør for keratinen, som binder til naturneglen og samtidig giver fugt. Anvendelse af Solar Oil er ikke nødvendigt, når du er i gang med din behandling med RescueRXx. 
Forudbestil produktet, der giver stærkere negle her – din ordre afsendes så snart produktet er på lager!

Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter og behandlinger, der udvider og løfter mulighederne for skønhedsbehandlinger til hænder og fødder.

CND’s mission er, at tilbyde de allerbedste og mest innovative produkter på markedet, et ekstremt højt serviceniveau, og en uddannelse og support, som er i en klasse for sig.

CND forfølger dette med en urokkelig forpligtelse til kvalitet. Hver eneste af deres produkter er omhyggeligt afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier og gennemtestet minutiøst, før de når hænderne på vores kunder.

 

 

af Mette Steenberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *