Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BEAUTYspace favoritter – 4 produkter du ikke kan leve uden

499,00 DKK

BEAUTYspace favoritter – 4 produkter du ikke kan leve uden!

Det er mig en stor fornøjelse at kunne tilbyde jer denne special pakke med nogle af Anette´s (aka BEAUTYspace) personlige favoritter! Følg BEAUTYspace her og vær altid up to date med sidste nyt på hudfronten. Og vil du være klogere på, hvordan vi får Superhud finder du Anette´s bog lige her – og skriver du BEAUTY i kommentarfeltet, når du bestiller følger der en ekstra overraskelse med.

På lager

Varenummer: BS Kategorier: , Tags: , , ,

BEAUTYspace favoritter – 4 produkter du ikke kan leve uden

BEAUTYspace favoritter – begrænset antal

Det er mig en stor fornøjelse at kunne tilbyde jer denne special pakke med nogle af Anette´s (aka BEAUTYspace) personlige favoritter! Følg BEAUTYspace her og vær altid up to date med sidste nyt på hudfronten. Og vil du være klogere på, hvordan vi får Superhud finder du Anette´s bog lige her – og skriver du BEAUTY i kommentarfeltet, når du bestiller følger der en ekstra overraskelse med.

Pakken indeholder følgende produkter:

  • Sky Iceland Eye Gels (4 stk. pakke) er en redning til trætte og hævede øjne. På bare 10 minutter gennemvæder de afkølende gelepuder området omkring øjnene med koncentrerede doser af beroligende ingredienser for at opstramme, tone og reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Værdi kr. 110,00.
  • Goè Oil er en olie i fast form, der kan bruges over hele kroppen. Goe Oil har, udover at dufte fantastisk, mange anvendelses- muligheder. En kropsolie, der opfører sig som en bodylotion. Værdi kr. 399,00.
  • Ling Repleneshing Hydrator – Hyalyronsyre og rosen vand, der ligges på under din serum for at opbygge et fugt reservoir huden kan trække fra i løbet af dagen eller natten – du kommer til at elske den! Værdi kr. 129,00. (Resten af Ling´s fantastiske produkter er snart med i Beautypower.dk familien)
  • Maskeraide All Nighter – en tendens for 2016 vi ikke kan komme uden om. Masker i alle former. Her en papirsmaske (der findes 6 udgaver) der er fyldt med godter til huden. Her i All Nighter er det  Aloe, Arganolie, Kamæleonblad, Honning, Superfrugt og Kaktusekstrakt, der vækker, fornyr og opfrisker. Værdi kr. 49,00.

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.