Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODE Beautiful FFL Lash Primer – Forget Fake Lashes

245,00 DKK

CODE Beautiful FFL Lash Primer – Forget Fake Lashes anvendes som primer under din helt egen favoritmascara og vil forbedre resultatet af en hvilken som helst mascara eller endnu bedre, brug den sammen med CODE Beautifuls VLM for maksimal volumen, længde og form.

For dig som ønsker at optimere dit vippelook mest muligt, er CODE FFL Lash Primer løsningen

På lager

CODE Beautiful FFL – Forget Fake Lashes

Den ultimative teknik og hemmeligheden til det bedste resultat….

Prøv CODE Beautifuls ROOTS – WRIGGLE – AND ROLL teknik, og du er garanteret de tætteste og længste øjenvipper, nemt og enkelt.

ROOTS: Læg børsten så tæt på rødderne som muligt.
WRIGGLE: Vrik børsten godt frem og tilbage flere gange helt inde ved vippekanten.
ROLL: Børst derefter flere gange fra roden og opefter med rullende bevægelser.

CODE FFL er skabt for kvinder med superkorte, sparsomme vipper, eller for dem som er velsignet med lange vipper, men som ønsker et ”kunstige-øjenvipper-look” på en naturlig måde.

En nylonfiberbaseret fyldig og cremet, lys brun formular med volumenskabende egenskaber, som plumper, og giver fylde, længde og vippebuk til hver eneste vippehår, inden brug af mascara.

Den indeholder desuden blødgørende og fugtgivende ingredienser som beskytter hvert eneste vippehår mod udtørring og mod at knække.

CODE FFL opgraderer dine øjenvipper og skaber et perfekt underlag som sikrer at når du efterfølgende påfører din mascara, opnår bedst mulig volumen, fylde, længde og form.

Nylonfibrene sammen med den cremede konsistens, gør CODE FFL meget nem at anvende med et perfekt resultat. De smidige og bløde fibre lægger sig usynligt på hvert vippehår og vil hverken drysse, stritte eller ”knække” i spidsen.

BØRSTEN

CODE Beautiful´s børste er designet til at fange hvert eneste vippehår fra inderst til yderst, selv de små babyhår du slet ikke vidste du havde, og sammen med reguleringsindsatsen inde i tuben sikrer den en helt ideel dosering mascara ad gangen – hverken for meget eller for lidt.

Du kan påføre CODE FFL én gang, eller flere for et mere dramatisk look, uden at den klumper eller klistrer vipperne sammen.

Vinder af britiske Beauty Shortlists 2016 pris som årets bedste øjenvippeprodukt og vippegennembrud, og nomineret af Pure Beauty Award som årets bedste vippeprodukt, er denne primer en garanti for den størst mulige volumen uden brug af kunstige vipper.

CODE BEAUTIFUL

OPEN YOUR EYES TO SOMETHING DIFFERENT

CODE Beautiful er skabt af britiske Sarah Cross and Kirsti Shuba, to kvinder på en mission for at skabe ultimative skønhedsprodukter.

CODE Beautiful handler om at skabe MUST-HAVE produkter til kvinder – de her essentielle produkter vi kan ikke leve uden.

De tør at være anderledes, at skubbe grænserne for hvad der kan lade sig gøre, og de leverer fantastiske produkter – koden er knækket!

”Vi tager vores egne favoritprodukter, og gør dem bedre end noget andet vi kan finde på markedet. Vi blev trætte af at vente på at nogen lavede den perfekte mascara – så vi skabte vores egen. En sen nat og en flaske vin med en god ven endte i to års forskning, udvikling og hårdt arbejde for at skabe vores første produkt, kaldet mirakelmascaraen af pressen”. 

I England, allerede elsket af celebrities, rost af medierne, anerkendt af skønhedsindustrien!

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.