Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml

199,00 DKK

Embryolisse BB Cream SPF 20 er en del hudpleje, en del makeup. Frugtsyre fjerner blidt døde hudceller, forbedrer hudens tone og udglatter din teint.

Embryolisse BB Cream SPF 20 indeholder mineralpudder, der absorberer overskydende talg og farveskiftende pigmenter, som smelter ind i hudtonen for en perfekt ens teint. Hyaluronsyre gør huden spændstig, glat og silkeblød. Anti-aging beskyttelse via antioxidant, vitamin E og beskyttelse mod frie radikaler og UVA og UVB stråler med SPF 20.

 

På lager

Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml

Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml “All-in-one” lotion til hurtig og nem afrensning af ansigtet.

Denne tonic er effektiv, meget blid og kan bruges af selv de mest følsomme hudtyper. Kombinationen af kornblomst og kamille renser og lindrer huden, mens troldhassel og glycerin blødgør og efterlader en perfekt renset og tonet hud.

Produktet fjerner blidt alle urenheder og spor af makeup. Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml skal ikke skylles af. Efter brug føles huden helt ren, blød og afbalanceret. Din hud vil have et frisk og strålende udseende.

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt, Embryolisse Lait-Créme Concentrè.

Man ønskede en mild og højtolerant creme med flere funktioner, og resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag sælges millioner verden over.

Embryolisse er især kendt af makeupartister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed.

Udover Lait-Créme Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til komplet ansigts- og kropspleje.

Alle produkter er uden parabener.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.