Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml – Special Edition 2017

945,00 DKK

BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml – Special Edition 2017 – Udover BIOEFFECT EGF Serum indeholder denne æske en Special Edition 5 ml luksusprøve på EGF DAY SERUM, der som den perfekte partner til BIOEFFECT EGF SERUM sikrer en optimal 24-timers anti-age rutine.

Se BIOEFFECT™ EGF video her

På lager

BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml

Anvendelse: EGF SERUM er drøj og 4 dråber er nok til pleje af både ansigt og hals. 15 ml. rækker til ca. 3 måneders forbrug. Anvendes på ren hud og gerne som pleje inden sengetid. For det er i nattetimerne at huden regenerer, affaldsstoffer udskilles og hudens naturlige cellefornyelse arbejder på højtryk.

Anvend BIOEFFECT™ EGF DAY SERUM om dagen for at forlænge

BIOEFFECT EGF SERUM – Special Edition 2017

Igen i år lanceres BIOEFFECT EGF SERUM – SPECIAL EDITION – i år med fokus på byg-plantens klare, grønne græs som vores EGF bliver udvundet.

Æsken har bygplantens lysegrønne græs infilteret i BIOEFFECTS signatur grønne og hvide striber – en smuk grafisk illustration af foreningen af natur og videnskab, der er BIOEFFECT fundament og filosofi.

Udover BIOEFFECT EGF Serum indeholder Special Edition en 5 ml luksusprøve på EGF DAY SERUM, der som den perfekte partner til BIOEFFECT EGF SERUM sikrer en optimal 24-timers anti-age rutine.

BIOEFFECT EGF SERUM anbefales hver aften, så hudens fornyelsesproces at arbejde, mens huden hviler.

BIOEFFECT EGF DAY SERUM er specielt udviklet til brug i dagtimerne. Den er nem at fordele, absorberes øjeblikkelig og giver den perfekte make-up base.

BIOEFFECT™ er den første hudplejeserie som er baseret på naturligt og plantebaseret EGF (Epidermal Growth Factor) – dyrket og udvundet fra bygplanter. Efter 10 års forskning lykkedes det forskerteamet bag BIOEFFECT™ at kopiere DNA-koden for det menneskelige EGF til bygplanter. Bygplanterne dyrkes på Island, i vulkansk pimpsten og med næring fra det reneste islandske kildevand. Bygplanterne dyrkes i moderne og højteknologiske drivhuse, som opvarmes med geotermisk energi og derfor udleder minimalt CO2. 

Videnskabelig hudpleje

EGF er hudens fornyelsesprotein, som findes naturligt i huden og fungerer som budbringer mellem hudcellerne. Det aktive EGF protein stimulerer hudens naturlige reparationsmekanisme som automatisk frigives, når hudcellerne beskadiges og har behov for hjælp. Allerede i 30 års alderen reduceres hudens naturlige produktion af EGF og hudens fornyelsesproces bliver langsommere. Huden bliver tyndere og mere sårbar, og fine linjer og rynker er en realitet.

BIOEFFECT™s hudplejeprodukter aktiverer cellernes naturlige fornyelsesproces – øger produktionen af kollagen og elastin samt genopbygger hudens tabte elasticitet og giver huden en sund og frisk overflade. Med BIOEFFECT™ og produkternes aktive EGF-indhold reduceres tydelige ældningstegn samtidig med, at hudens ældningsproces nedsættes.

Hvorfor virker BIOEFFECT™ EGF Serum?
Børn og unge har høje forekomster af naturlig EGF. Med alderen har huden mindre EGF og fornyer sig langsommere. BIOEFFECT™ EGF serum re-aktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces. Effekten er derfor helt unik!