Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Embryolisse Lait Creme Concentré 2 x 75 ml – Limited Edition

398,00 DKK 299,00 DKK

Lait Creme Concentré 2 x 75 ml – Limited Edition

Denne creme indeholder en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer der tilfører huden fugt og holder den i balance. Lait Creme Concentré er perfekt som en base/primer under din makeup – din makeup vil holde hele dagen og natten med!

 

På lager

Lait Creme Concentré 2 x 75 ml – Limited Edition

Et vidunderligt plejeprodukt med mange anvendelsesmuligheder.

Kultprodukt og en rigtig skønhedshemmelighed kendt af makeupartister og modeller samt dermatologer i hele verden. Lait Creme Concentré 75 ml indeholder en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer der tilfører huden fugt og holder den i balance. Cremen blødgør og genopbygger hudens barriere så den er beskyttet mod angreb forårsaget af forurening, stress og udtørring. Produktet kan bruges som fugtighedscreme til alle hudtyper, rensecreme, fugtmaske, ved hudirritation og rødmen, ved småsår og rifter samt efter barbering og indgroede hår.

Lait Creme Concentré 75 ml er perfekt som en base/primer under din makeup – den vil holde hele dagen og natten med!

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt, Embryolisse Lait-Créme Concentrè.

Man ønskede en mild og højtolerant creme med flere funktioner, og resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag sælges millioner verden over.

Embryolisse er især kendt af makeupartister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed.

Udover Lait-Créme Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til komplet ansigts- og kropspleje.

Alle produkter er uden parabener.

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.