Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

M2 BEAUTÈ Ultra Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray

699,00 DKK

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray er en booster til strålende frisk og smidig teint, og den forsyner huden med meget koncentreret c-vitamin og forkæler den med maksimal fugt samtidig med den regenerer hudceller i dybden, beskytter mod frie radikaler.

 

På lager

Varenummer (SKU): 0491 Kategorier: , , , ,

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray

Anvendelse:

Ultra Pure Solutions Vitamin C Facial Nano Spray anvendes under din hudpleje, altså efter rens, men før serum, olie og dag- eller natcreme. Hold forstøveren i en afstand på ca. 10 cm foran ansigtet og spray til hele ansigtet er dækket. Lad den blot lige lande på huden et øjeblik og anvend så dine plejeprodukter. Indeholder 75 ml.

Sprayen vil ligge sig under din hudpleje og danne et mini-resovoir af fugt, som huden kan trække fra i løbet af dagen eller natten. Lad Ultra Pure Solutions blive en fast del af din personlige, daglige plejerutine og du vil sætte nye dimensioner på din hudpleje. Ultra Pure Solutions kan med fordel anvendes i løbet af dagen – også selv om du bærer makeup – for øjeblikkelig opfriskende effekt og tilførsel af plejende ingredienser som vitaminer, guld, hyaluronsyre eller kollagen.

Duftkomponenter:  Blød, plejende ansigtsspray der opfrisker huden. Duften er en harmonisk blanding af subtile citrusnoter og opvarmende vanilje aroma. Den innovative nano-teknologi sikrer, at den fine olie bliver fuldstændig absorberet af huden.

Om M2 Beautés nyeste innovation:

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays er en innovativ kosmetisk revolution indenfor ansigtsmists, også kaldet fugtmagneter. M2 Beautés innovative Ultra Pure Solutions Sprays er en ny generation af cosmeceuticals, der leverer effektive ingredienser dybt nede i huden.

M2 Beauté-serien ULTRA PURE SOLUTIONS er et nyskabende resultat af strenge krav til kvalitet og effektivitet, der forenet med mange års erfaring og videnskabelig ekspertise er endt ud i denne innovative form for kosmetik. Aktive ingredienser og deres formuleringer giver dette plejeprodukt, der meget præcist arbejder i de dybeste lag af hud, hvilket ofte er en udfordring, når vi taler hudpleje. M2 Beauté lancerer 3 varianter af Ultra Pure Solutions. Hver med deres unikke sammensætning af aktiver, der tilbyder målrettede og effektive resultater. De enkelte Facial Nano Sprays kan anvendes alene eller i kombination.

Oplev med ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL NANO SPRAYS den første produktgruppe fra denne nye serie af kosmetikprodukter med aktive ingredienser – tre yderst effektive sprayvarianter, som er målrettet de specifikke anvendelser og krav, din hud har.
For første gang forenes den seneste videnskabelige udvikling inden for nano-teknologi med de mest potente hudplejeingredienser i en ny serie af effektive nano-sprays fra M2 Beauté. Serien er baseret på 3 innovationer:

  • Nanoteknologi – Nyeste viden muliggør udviklingen af formuleringer og mikrofine partikler af aktive ingredienser, der kan trænge dybt ind i huden og gør det muligt at optimere huden på celleniveau.
  • Ultra Pure Water – Det reneste vand – fri for bakterier, salte, kalk og alle former for forurening fungerer som optimal transport-ingrediens for nano-baserede, aktive ingredienser.
  • Spray – Innovativt pumpesystem, der fordeler de mikrofine teksturer målrettet og i små mængder – som en fin mist på huden.