Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CLEAN Rollerball Collection – Limited Edition

245,00 DKK

 

CLEAN Rollerball Collection – Limited Edition er den perfekte måde at have dine yndlingsdufte med på farten! Brug duftene hver for sig eller sammen og skab dine egne personlige dufte. Den perfekte værtindegave!

Sættet indeholder 5 x 5 ml i følgende varianter: Warm Cotton, Rain, Skin, Air 6 Fresh Laundry.

 

Du kan se hele CLEAN serien her eller alle duftene på Beautypower.dk her

På lager

Varenummer: Roll Kategorier: , , Tag:

CLEAN Rollerball Collection – Limited Edition

Når du anvender flere dufte ad gangen, kan du selv skabe en duft, som er lige så unik som dig selv. En rigtig julekollektion fra CLEAN. I små størrelser på 5 x 5 ml er dette den perfekte måde at prøve nye rene dufte – lige til at tage med dig på farten.

Lær layering teknikken med dette Rollerball Layering Collection sæt. CLEAN Rollerball Layering Collection julesæt med 5 travel-size mini Rollerball parfumer. Bær dem alene eller kombiner for at opnå en ny duft, der er unik for dig. CLEAN er simpel, nostalgisk og økobevidst.

Generelt om CLEAN PARFUME

CLEAN er en parabenefri duftserie inspireret af duften af renhed og sæbe, som når du netop er trådt ud af badet. Frisk, ren og indbydende.

Alle dufte udvikles ud fra inspiration fra de enkle glæder i livet, f.eks. Rain, Fresh Laundry, Warm Cotton, Cool Cotton,  Shower Fresh, Skin. Duftminder og følelser, der indkapsles på flaske med udgangspunkt i en ren, frisk fornemmelse.

CLEAN er i dag nicheklassiker på markedet siden lanceringen i 2003 og en duftkollektion i konstant udvikling. Serien indeholder endvidere højteknologiske Bath & Body produkter i miljøvenlig emballage.

CLEAN er 100% Parabenefri, fri for sulfater, fri for kunstige farvestoffer, fri for mineralske olier, fri for animalske ingredienser, ikke testet på dyr.

Se Beautypowers udvalg af parfumer her

 

 

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.