Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

CODAGE Serum No 3 / 10 ml

255,00 DKK

CODAGE SERUM No 3 10 ml er ultra-koncentreret næring til din hud og en kilde til fornyet og sund hud. Tegn på træthed og de første tegn på ældning mindskes og via fugt, energigivende og afgiftende ingredienser opnås en mere fugtmættet og sund hud.

CODAGE SERUM No 3 10 ml Bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan bruges i hele ansigtet eller lokalt ved behov.

Se hele udvalget af CODAGE Paris Sera her

På lager

Varenummer (SKU): 559 Kategorier: , , , ,

CODAGE SERUM No 3 10 ml

“RADIANCE & ENERGY – 5 ACTIONS – 14 AKTIVER – 8 PATENTER”

CODAGE SERUM No 3 / 10 ml er ultra-koncentreret næring til din hud og en kilde til fornyet og sund hud. Tegn på træthed og de første tegn på ældning mindskes og via fugt, energigivende og afgiftende ingredienser opnås en mere fugtmættet og sund hud.

Et koncentrat af antioxidanter og anti-aging næringsstoffer forebygger og reparerer de første rynker.

SERUM No 3 er et rigtig energiboost til huden der giver fornyet glød. Den kan virke varmende på huden, da den “speeder” cellefornyelsen op.

CODAGE SERUM No 3 / 10 ml Bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan bruges i hele ansigtet eller lokalt ved behov.

En serum til enhver hudtype og ethvert hudproblem

CODAGE er en række højaktive sera perfekt tilpasset hudens behov. Udfra din hudtype og evt. hudproblem finder du den serum der passer dig bedst. Den kombineres med hhv. dag og natcreme. Der finds kun en dag og natcreme – da disse bruges af alle hudtyper.

I serien findes også en Micellaire rens, der renser blidt og efektivt uden brug af vand.
Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med huden – ingen brug af parabener, allergener, phtalater el. andre petrokemikalier, ligesom der selvfølgelig ikke testes på dyr.
CODAGE ingredienser er blandet med finesse og præcision af eksperter, som har identificeret behovene indenfor bestemte hudtyper og disses særlige behov.
Hver formel virker på sin egen enestående måde – uanset om du er kvinde eller mand og uanset din hudtype.
Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering. Læs mere under hvert enkelt produkt.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.