Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Embryolisse Embryoderme 75 ml

299,00 DKK

Embryolisse Embryoderme 75 ml er effektiv mod hudens ældning.

Yderst fugtgivende og revitaliserende creme, der hjælper med at forny hudens overflade, hvilket gør, at huden føles fastere, glattere og ser yngre ud. Beriget med kollagen og elastin, styrker Embryoderme huden og genetablerer vitalitet og elasticitet. Embryoderme indeholder sheasmør, vitamin A, E og F, som tilsammen giver de bedste resultater for aldrende hud.

 

På lager

Varenummer (SKU): 0127 Kategorier: , , ,

Embryolisse Embryoderme 75 ml

Embryolisse Embryoderme 75 ml er effektiv mod hudens ældning.

Yderst fugtgivende og revitaliserende creme, der hjælper med at forny hudens overflade, hvilket gør, at huden føles fastere, glattere og ser yngre ud. Beriget med kollagen og elastin, styrker Embryoderme huden og genetablerer vitalitet og elasticitet. Embryoderme indeholder sheasmør, vitamin A, E og F, som tilsammen giver de bedste resultater for aldrende hud.

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt, Embryolisse Lait-Créme Concentrè.

Man ønskede en mild og højtolerant creme med flere funktioner, og resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag sælges millioner verden over.

Embryolisse er især kendt af makeupartister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed.

Udover Lait-Créme Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til komplet ansigts- og kropspleje.

Alle produkter er uden parabener.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.