Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Embryolisse Filaderme Émulsion 75 ml

229,00 DKK

Filaderme Émulsion 75 ml er løsningen til den ekstra tørre hud. Filaderme er en fugtberiget creme, der opretholder den optimale pH-værdi i huden og samtidig beskytter mod udefrakommende påvirkninger. Cremen er nærende og forfriskende og berømt for effektivt at få bugt med selv meget tør hud. Tør, flækket og irriteret hud forsvinder, og huden efterlades beroliget.

Kan anvendes både dag og nat.

Har du tendens til tørre øjenomgivelser, så prøv at kombinere Filaderme med Radiant Eye Stick.

 

På lager

Varenummer (SKU): 0012 Kategorier: , , ,

Filaderme Émulsion 75 ml

Filaderme Émulsion er løsningen til den ekstra tørre hud. Filaderme er en fugtberiget creme, der opretholder den optimale pH-værdi i huden og samtidig beskytter mod udefrakommende påvirkninger. Cremen er nærende og forfriskende og berømt for effektivt at få bugt med selv meget tør hud. Tør, flækket og irriteret hud forsvinder, og huden efterlades beroliget.

Kan anvendes både dag og nat.

Har du tendens til tørre øjenomgivelser, så prøv at kombinere Filaderme med Radiant Eye Stick.

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år

Og mærket har i dag opnået en status som et sandt kult mærke indenfor hudpleje. Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt, Embryolisse Lait-Créme Concentrè.

Man ønskede en mild og højtolerant creme med flere funktioner, og resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag sælges millioner verden over.

Embryolisse er især kendt af makeupartister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønhedshemmelighed.

Udover Lait-Créme Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til komplet ansigts- og kropspleje.

Alle produkter er uden parabener.

Embryolisse produkterne er velkendt af make-up artister og modeller i hele verden og anses af mange som lidt af et kult mærke og en rigtig skønheds hemmelighed. Produkterne bliver flittigt omtalt i de førende magasiner og på diverse blogs igen og igen! I dag er Embryolisse kendt for deres vidundercremer, der sælges i millioner verden over.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.