Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

KORRES Guava Lip Butter 6 g

99,00 DKK

KORRES Guava Lip Butter 6 g giver næring og farve til tør og følsom hud. Derudover genopliver den tidligt ældet hud med masser af fugt.

 

På lager

Kategorier: , ,

KORRES Guava Lip Butter 6 g

Anvendelse: Anvendes til tørre læber eller blot for at give farve til læberne.

Korres Guava Lip Butter er rig på ascorbinsyre (vitamin C), B-Compex vitaminer, triterpenia og æteriske olier, der i dag er et centralt element i sunde vaner. Guavaekstrakt er fyldt med aktiver og giver nærende samt helende egenskaber til lip butteren. Sheasmør har traditionelt har været anvendt i Afrika til at beskytte hud og hår fra det barske klima. Nyere resultater hævder, at sheasmør beskytter huden mod klima og UV-skader, forebygger rynker, beroliger irriteret og sprukken hud samt fugter helt ned i de nederste hudlag.

I 1996 blev KORRES grundlagt af George og Lena Korres der efter mange års fordybelse havde udviklet en dyb forståelse og viden om naturlige ingredienser og deres anvendelse i mere end 3.000 naturlægemidler. George og Lena havde en drøm om at fremstille sikre, klinisk effektive og økonomisk overkommelige, naturlige hudplejeprodukter. KORRES startede som det dengang allerførste homøopatiske apotek i den græske hovedstad Athen.

KORRES udvikler innovative og klinisk effektive hudpleje produkter baseret på naturlige og aktive ingredienser. KORRES arbejder for at fremme forskningen i naturlige ingredienser til behandling af forskellige hudtilstande, og gør en dyd ud af at udnytte de unikke muligheder, som findes i den græske flora og planteverden.

Alt dette igennem samarbejde med lokale bønder og produktion af værdifulde økologiske ekstrakter. Forskning i naturlige ingredienser er grundstenen i KORRES, og massive forskning har gjort KORRES til pionerer inden for forskning i blandt andet anti-age og pigmentering.

KORRES produkterne er fremstillet uden brug af råolie, biprodukter, silikoner, propylene glycol og parabener. KORRES er produkter, der er overkommelige til hverdagsbrug i interessant design, der kan inspirere og gøre os glade.

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.