Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Mineralogie Liquid Mineral Hydration Cashmere – 30 ml

359,00 DKK

Cashmere har en varm tone, der passer til en gylden hudtone.

Liquid Foundation er en flydende foundation rig på mineraler, vitaminer og essentielle olier. Lette, transparente farver, der fugter, beskytter og giver ensartet hudtone og holder huden strålende hele dagen. Mineral foundation adskiller sig fra traditional foundation ved, at den plejer og beskytter huden uden at tilstoppe og indeholder A- og E-vitaminer, som beskytter huden mod ældning. Mineralogie indeholder IKKE parabener, talkum, stivelse, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfumestoffer. Forskøn og beskyt på samme tid. Mineral foundation føles let på huden og du mærker slet ikke, at du har foundation på. Du vil aldrig føle eller se “malet” ud, uanset hvor meget du påfører. Mineral foundation reagerer på varmen i huden, så ønsker du et mere dækkende resultat, vent et par minutter og gentag evt. påføring. Påfør lidt af gangen, indtil du har den ønskede dækning. Du bestemmer selv dækkeevnen.

Påføres i ansigtet med Foundation Blending Brush eller fingrene. Til den tørre hud, giver den fugt og en mere ensartet hudtone. Forsegl med Pressed Mineral Foundation påført med en børste. Herefter er Invisbly Matte fantastisk at have i tasken til at friske makeuppen op i løbet af dagen og eliminere eventuelt shine.

På lager

Varenummer (SKU): MLHCAST Kategorier: , , , , , ,

Mineralogie Mineral Makeup – forlængelse af sund hudpleje!

Mineralogie Makeup bruger ingredienser af højeste kvalitet i deres makeup, hvilket gør dem til en af de stærkeste producenter af mineral-makeup på markedet i dag. 

Mineralogie vælger kun at bruge naturlige mineraler i deres makeup, da de er sunde for huden og virker som en forlængelse af hudplejen. De får gang på gang huden til at strålende og fejlfri ud. 

Mineralogie er fri for talkum, stivelse, parfume og andre unødige fyldstoffer, der anvendes i traditionel kosmetik. Mineralogie bruger også A- og E-vitamin i deres foundations, fordi de virker som naturlige antioxidanter, der beskytter huden mod forureningskilder, og fordi de holder huden ung og frisk. 

Mineraler fremmer også solbeskyttelse, tilstopper ikke porerne og giver huden en naturlig glød. Mineraler er så lette, at huden kan ånde og transpirere igennem dem!

Hemmeligheden til en smuk farve, perfekt dækning og et sundt, frisk look er udelukkende ingredienserne. Hos Mineralogie skal makeup være en naturlig forbedring, der er formuleret til at frembringe det bedste i hudfarven og det generelle udseende. Mineralogie tager det et skridt videre og derfor indeholder Mineralogies karakteristiske Loose Foundations SPF 26. 

100% naturligt resultat – Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød. Mineralogie makeup vil fremhæve din naturlige skønhed. 

100% sundt for huden – Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Mineralogie beskytter mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker. 

Mineralogie har flere fordele:

  • Føles let og naturlig på huden.
  • Et dækkende naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød.
  • For optimalt resultat skal der anvendes børster/pensler specielt fremstillet til mineral-makeup.
  • Super dækkeevne og bruges af professionelle makeup-artister. 

Kun det bedste er godt nok! – Mineralogie bruger kun de bedste ingredienser kombineret med markedets højeste solfaktor og konkurrencedygtige priser.