Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Real Techniques Bold Metals 100 Arched Powder

279,00 DKK

Bold Metals 100 Arched Powder en en pensel med et eksklusivt look med metallisk ydre af guld. Penslen er udformet i messing og med skaft, der sikrer perfekt vægtfordeling og dermed optimal kontrol og påføring. Penslen er fremstillet af det fineste, silkebløde syntetiske materiale, taklon, og er – foruden at være 100% dyrevenlig – en ren nydelse af stryge henover ansigtet.

Se hvordan Bold Metals 100 Arched Powder Brush anvendes her

På lager

Varenummer (SKU): RT-1440 Kategorier: , , , ,

Bold Metals 100 Arched Powder

Real Techniques er grundlagt af søstrene Sam og Nic Chapman, der er vokset op blandt makeup – bl.a. med en tante, som var top makeupartist i London med kunder som Prinsesse Diana og David Bowie. I 2009 fandt søstrene sammen professionelt og uploadede deres første makeup tutorial på deres YouTube-kanal Pixiwoo. I dag er Pixiwoo Storbritanniens største skønhedskanal med næsten to millioner abonnenter og mere end 161 millioner afspilninger. I 2010 opstod idéen om en skræddersyet, professionel makeup pensel kollektion ud fra devisen om, at makeup-artisteri afhænger af de rigtige redskaber, og at mange kvinder ikke er helt sikre på, hvordan og hvilke pensler, de skal bruge. Året efter, i 2011, lancerede Sam og Nic makeup pensel kollektionen Real Techniques – en bred kollektion af skræddersyede pensler af højeste kvalitet kombineret med professionel, underholdende trin-for-trin vejledning fra Sam og Nic på Pixiwoo-kanalen.

Real Techniques består af mange forskellige børster, pensler og makeup tilbehør. Farvekoder giver et godt overblik over dine makeup værktøjer.

Orange er basen – smuk makeup starter med en fejlfri base

Lilla er øjnene – løft dit look ved at fremhæve din øjne

Pink er finish – det sidste skridt med en perfekt overflade

Sæt – indeholder de børster du behøver. Praktisk taske følger med

Bold Metals – en kollektion, der har et eksklusivt look med metallisk ydre af guld, rosaguld og platin. Penslerne er udformet i messing og med skafter, der sikrer perfekt vægtfordeling og dermed optimal kontrol og påføring. Penslerne er fremstillet af det fineste, silkebløde syntetiske materiale, taklon, og er – foruden at være 100% dyrevenlige – en ren nydelse af stryge henover ansigtet.

Bold Metals Børstesystemet

  • Pædagogisk 3-trins farvesystem
  • Børstenummerering

Skaftet 

  • Elegant metalomslag
  • Tungt skaft, konstrueret for en ultimativ påføring

Børstehår 

  • Taklon
  • Blødere end basesortimentet for endnu mere luksus

Tutorials 

  • Detaljerede tutorials for hvordan man anvender hver børste
  • QR-kode på emballagen der henviser til how-to videoer på You Tube

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.