Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Bold Metals 102 Triangle Concealer

219,00 DKK

Bold Metals 102 Triangle Concealer er den første og den eneste concealer-pensel i Bold Metals kollektionen. Den tresidede, ultrabløde pensel i smukt guld-look dækker nemt både større områder af ansigtet samt kantede områder omkring øjne, næse og hage for en fejlfri base.

Bold Metal er pensler med et eksklusivt look med metallisk ydre af sølv eller guld. Penslen er udformet i messing og med skaft, der sikrer perfekt vægtfordeling og dermed optimal kontrol og påføring. Penslen er fremstillet af det fineste, silkebløde syntetiske materiale, taklon, og er – foruden at være 100% dyrevenlig – en ren nydelse af stryge henover ansigtet. 

Se hvordan Bold Metals 102 Triangle Concealer anvendes her

På lager

Varenummer (SKU): RT-1443 Kategorier: , , , ,

Bold Metals 102 Triangle Concealer

Real Techniques er grundlagt af søstrene Sam og Nic Chapman, der er vokset op blandt makeup – bl.a. med en tante, som var top makeupartist i London med kunder som Prinsesse Diana og David Bowie. I 2009 fandt søstrene sammen professionelt og uploadede deres første makeup tutorial på deres YouTube-kanal Pixiwoo. I dag er Pixiwoo Storbritanniens største skønhedskanal med næsten to millioner abonnenter og mere end 161 millioner afspilninger. I 2010 opstod idéen om en skræddersyet, professionel makeup pensel kollektion ud fra devisen om, at makeup-artisteri afhænger af de rigtige redskaber, og at mange kvinder ikke er helt sikre på, hvordan og hvilke pensler, de skal bruge. Året efter, i 2011, lancerede Sam og Nic makeup pensel kollektionen Real Techniques – en bred kollektion af skræddersyede pensler af højeste kvalitet kombineret med professionel, underholdende trin-for-trin vejledning fra Sam og Nic på Pixiwoo-kanalen.

Real Techniques består af mange forskellige børster, pensler og makeup tilbehør. Farvekoder giver et godt overblik over dine makeup værktøjer.

Orange er basen – smuk makeup starter med en fejlfri base

Lilla er øjnene – løft dit look ved at fremhæve din øjne

Pink er finish – det sidste skridt med en perfekt overflade

Sæt – indeholder de børster du behøver. Praktisk taske følger med

Bold Metals – en kollektion, der har et eksklusivt look med metallisk ydre af guld, rosaguld og platin.  Penslerne er udformet i messing og med skafter, der sikrer perfekt vægtfordeling og dermed optimal kontrol og påføring. Penslerne er fremstillet af det fineste, silkebløde syntetiske materiale, taklon, og er – foruden at være 100% dyrevenlige – en ren nydelse af stryge henover ansigtet

Bold Metals Børstesystemet

  • Pædagogisk 3-trins farvesystem
  • Børstenummerering

Skaftet 

  • Elegant metalomslag
  • Tungt skaft, konstrueret for en ultimativ påføring

Børstehår 

  • Taklon
  • Blødere end basesortimentet for endnu mere luksus

Tutorials 

  • Detaljerede tutorials for hvordan man anvender hver børste
  • QR-kode på emballagen der henviser til how-to videoer på You Tube

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.