Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

:YOURS Loves Sascha – Latin Carpet

55,00 DKK 39,00 DKK

På lager

15 Yours Loves Sascha Latin Carpet

Så er der igen nyheder fra Yours Loves Sascha. Kollektionen indeholder følgende 4 plader:

13 Make The Music

Make the Music denne plade har musikken i sig. Helt sikkert den plade med den bedste melodi i hele Yours Loves Sascha kollektionen. Høretelefoner, noder, hele musik spektret på én plade. Dans dig gennem livet med smukke “musik” negle.

14 Flower Power

Flower Power er en hyldest til blomster. Moder Natur giver os mulighed for at lave de smukkeste mønstre. Blomster giver vores liv farve og pynter vores huse – og nu kan du også pynte dine negle med disse smukke blomster motiver. Tip: Stamp samme motiv ad flere omgange med forskellige farver for at opnå et motiv med ekstra dybde.

15 Latin Carpet

Latin Carpet er en plade du måske ligefrem kunne tænke dig at have som tæppe. Det latininspirerede mønster dækker hele pladen, hvilket gør denne plade ekstra god til store eller lange negle.

16 Fashion Vibe

Fashion Vibe – do you feel the vibe? Denne moderigtige stampingplade giver dig bøjler, kamme, stiletter eller smukke malede læber.

Denne smukke kollektion af stamping plader i kreditkortstørrelse består af fire forskellige mønstre. Disse stamping plader er trendy og de særlige mønstre giver dig mulighed for at lave helt unikke og personlige negle. Stamping pladerne er af meget høj kvalitet, hvilket betyder at selv de tyndeste linjer bliver helt skarpe.

Disse plader er udviklet af Yours Cosmetics og i samarbejde med den hollandske instruktør og negletekniker Sascha Gossen. Inspireret af hendes skarpe syn på nail art er det lykkedes Yours Cosmetics at fange de nyeste tendenser i disse fire stamping plader. Mønstrene er så forskellige, at du kan lave et stort udvalg af negledesigns med disse fire plader. Motiverne er også velegnet til selv lange negle. Bestil disse unikke brugervenlige Loves Sascha stamping plader og prøv selv og mærk, hvor fantastiske de er at arbejde med.

 

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.