Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

Vinylux Weekly Top Coat

125,00 DKK 99,00 DKK

Vinylux Weekly Top Coat  er lavet med Prolight Technology, der gør at topcoaten bliver stærkere, når den udsættes for almindeligt dagslys. Derfor kommer den i en lystæt flaske, der skal opbevares væk fra sollys. Når den anvendes sammen med Vinylux lak giver den op til 7 dages holdbarhed. Den vil også forlænge holdbarheden på andre neglelakke.

Se Vinylux Zizzle Video her

På lager

Vinylux Weekly Top Coat

Ved køb af Vinylux på Beautypower.dk medfølger Mette Steenbergs personlige guide til en succesfuld hjemmelakering, så du får det optimale ud af dine produkter.

Anvendelse:

 1. Rens dine negle med en negledehydrator. Beautypower anbefaler Scrubfresh
 2. Påfør et tyndt lag lak på alle 10 negle
 3. Påfør andet lag på alle 10 negle
 4. Afslut med Vinylux Weekly Top Coat og vent 8,5 minut
 5. Når det er tid til at skifte farve aftages Vinylux med Nourishing Remover for en hurtig og effektiv aftagning.

VINYLUX er en absolut verdensnyhed! Sig farvel til traditionel neglelak som vi kender det i dag og sig goddag til det banebrydende VINYLUX laksystem.

 • VINYLUX er et nyt og innovativt 7 dages laksystem, der sikrer high-shine holdbarhed i en uge uden ridser og afskalning, når den bruges sammen med Vinylux Weekly Top Coat.
 • Base Coat er indbygget i lakken. VINYLUX polish lægger sig perfekt på naturneglen og med den nye banebrydende formel opnås ultimativ hæftning på naturneglen, som gør traditionel underlak overflødig.
 • VINYLUX tørrer fuldstændigt på kun 8,5 minut sammenlignet med traditionelle neglelak, der i gennemsnit tørrer på 20-40 minutter.
 • VINYLUX Weekly Top Coat med ProLight-teknologi er en innovativ overlak, der giver en keramisk forsegling og beskytter den farvede lak mod ridser, afskalning og bevarer high shine i 7 dage.
 • Lanceres nu i 71 modeorienterede farver, der passer til ethvert behov. Af disse matcher mere end 36 af farverne de mest populære CND Shellac farver og kan bruges hjemme til touch-up af din CND Shellac farve.
 • Fjernes nemt og hurtigt med almindelig acetonebaseret neglelakfjerner, optimalt med CND Nourishing Remover. VINYLUX indeholder selvfølgelig ikke Formaldehyd, Formaldehyd resin, Toluene og Dibutyl Phthalater (DBP)