Personlig kontakt - 1 til 2 dages levering - Fri fragt v. køb for min. 500,-
-

:YOURS Loves Sascha – Merry Stamping

55,00 DKK 39,00 DKK

09 Yours Loves Sascha Merry Stamping

Sættet der indeholder alle 4 plader finder du her

Denne smukke kollektion af stamping plader i kreditkortstørrelse består af fire forskellige mønstre. Disse stamping plader er trendy og de særlige mønstre giver dig mulighed for at lave helt unikke og personlige negle. Stamping pladerne er af meget høj kvalitet, hvilket betyder at selv de tyndeste linjer bliver helt skarpe.

På lager

09 Yours Loves Sascha Merry Stamping

Efter stor succes med de 2 første kollektioner har Yours Cosmetics igen lavet 4 fantastiske plader. Motiverne er alsidige og knivskarpe.

Denne 3. kollektion indeholder følgende 4 plader:

09 Merry Stamping

Merry Stamping er julepladen i denne kollektion, men den er ikke bare en traditionel plade, nej, Merry Stamping skiller sig ud fra mængden med en stor, smuk julekugle med et meget detaljeret vinter-agtigt mønster. Sammen med snefug og andre fine figurerer er denne plade alt, hvad du skal bruge for at få smukke negle klar til årets julefrokosten.

10 Curly Carnival

Curly Carnival er en plade med store, stilfulde “swirls” og smukke detaljer. Som en maske du ville bære til maskebal. Denne plade er rigtig godt til store ekstra store eller lange negle.

11 For the stars

For The Stars pladen er delt op i 4 felter med forskellige stjernemønstre. Et felt har klassiske stjerne hvirvler, to felter med illustrationer af stjerner i forskellige størrelser og et felt med mere abstrakte stjerner.

12 Natural Paradox

Natural Paradox er en artistisk plade, perfect afbalancered, så du kan skabe knivskarpe mønstre.

Denne smukke kollektion af stamping plader i kreditkortstørrelse består af fire forskellige mønstre. Disse stamping plader er trendy og de særlige mønstre giver dig mulighed for at lave helt unikke og personlige negle. Stamping pladerne er af meget høj kvalitet, hvilket betyder at selv de tyndeste linjer bliver helt skarpe.

Disse plader er udviklet af Yours Cosmetics og i samarbejde med den hollandske instruktør og negletekniker Sascha Gossen. Inspireret af hendes skarpe syn på nail art er det lykkedes Yours Cosmetics at fange de nyeste tendenser i disse fire stamping plader. Mønstrene er så forskellige, at du kan lave et stort udvalg af negledesigns med disse fire plader. Motiverne er også velegnet til selv lange negle. Bestil disse unikke brugervenlige Loves Sascha stamping plader og prøv selv og mærk, hvor fantastiske de er at arbejde med.

 

 

Anmeldelser


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.