Det nye Beautypowerdk

Velkommen til mit nye hjertebarn…endelig! Efter måneders hårdt arbejde kunne vi endelig i går sende det nye Beautypower.dk i luften – for at finde ud af, at vi var blevet hacket af nogle grimme, store muskler… derfor kører udgaven til mobile enheder endnu ikke efter hensigten, men der arbejdes hårdt i “koderne” for at få det til det. Så skulle du støde på “skumle” sider, der ikke var meningen beklager jeg dybt, men det går forhåbentligt snart i orden.

Denne start skete så ikke helt som jeg havde drømt om – nu sidder jeg i Amsterdam Lufthavn, på vej til Modena, Italien for at undervise for CND, men fejres det skal det da… og jeg bliver så glad, når jeg ser alle jeres delinger og søde kommentarer på facebook. Vil du også dele og have mulighed for at blive belønnet med en bid skønhed, så kan du deltage i Beautypowerdk´s GiveAway her – alt du skal gøre er at dele og skrive, hvilken lækkerhedspakke, du drømmer om.

De bedste Beautyhilsner

Mette

af Mette Steenberg